Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر گونجی روز یکشنبه به مناسبت روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قزوین از جمله استان هایی که در مناطق کوهستانی و کوهپایه ای قرار گرفته که با توجه به وجود گسل های موجود در آن، منطقه مستعد وقوع بسیاری از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل و زلزله با میزان خطر بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اتفاقات و حوادث به وقوع پیوسته سال های گذشته در این استان همانند زلزله های بویین زهرا در سال ۴۲، رودبار، چنگوره، الموت و آوج بیانگر آن است که این منطقه یکی از کانون های پرخطر در این حوزه محسوب شده و تاکنون نیز تلفات جانی و خسارت های مالی فراوانی را نیز به دنبال خود داشته است.

این مسوول خاطرنشان کرد: از زمان وقوع زلزله رودبار در سال ۶۹ به بعد عملیات مقاوم سازی بناهای ساختمانی در شهرها و روستاها مورد توجه جدی مسوولان و دستگاه های ذیربط قرار گرفت تا جایی که ساختمان ها ملزم شدند تحت شرایطی خاص مباحث مربوط به آیین نامه ۲۸۰۰ را رعایت کرده و بناهای خود را نیز تحت نظر ناظران ساختمانی بنا کنند.

گونجی با اشاره به حضور بنیاد مسکن قزوین در سایر استان های حادثه دیده از سیل و زلزله، گفت: با توجه به وجود ظرفیت های لازم، کارشناسان این اداره با وقوع زلزله ورزقان در آذربایجان شرقی، کرمانشاه و سیل  لرستان، حضوری مستمر در امر ساخت و ساز و مقاوم سازهای واحدهای خسارت دیده داشتند.

مقاوم سازی ۵۴ درصد از واحدهای مسکونی روستایی در استان قزوین

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قزوین با اشاره به وجود ۹۹ هزار واحد مسکونی دارای سکنه دایم در سطح استان، افزود: تاکنون از محل اعتبارات بازسازی و طرح ویژه و همچنین همیاری خود روستاییان حدود ۵۴ هزار واحد، یعنی ۵۴ درصد این واحدها بهسازی و مقاوم سازی شده اند.

گونجی خاطرنشان کرد: چهار هزار واحد روستایی نیز امسال با توجه به سهمیه های در نظر گرفته شده بایستی مقاوم سازی شوند که تاکنون سه هزار و ۵۴۰ واحد با تسهیلات یک میلیارد ریالی به این استان ابلاغ شده که از این تعداد نیز تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ متقاضی به بانک عامل معرفی و تاکنون نیز یک هزار و ۲۰۰ پرونده منجر به عقد قرارداد شده است.

به گفته این مسوول، هم اکنون عملیات مقاوم سازی یک هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی روستایی استان نیز از سال های گذشته در حال انجام است.

وی تصریح کرد: ۴۵۰ واحد مسکونی آسیب دیده مربوط به اقشار کم درآمد ناشی از حوادث مختلف از جمله بارندگی نیز با اعتبارات لازم از محل حوادث و کمک های بلاعوض مقاوم سازی شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قزوین خاطرنشان کرد: برای مقام سازی واحدهای مسکونی روستایی استان قزوین، ۳۰ دفتر طراحی به همراه ۳۰۰ مهندس طراح و ناظر برای امر ساخت و سازها نظارت دارند. 

برچسب‌ها ایرنا استان قزوین بنیاد مسکن زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا استان قزوین بنیاد مسکن ایرنا استان قزوین بنیاد مسکن زلزله استان قزوین بنیاد مسکن مقاوم سازی هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها گفت: تناسب جمعیت ساکنان روستایی و شهری در خراسان شمالی بسیار مناسب است و انتظار می‌رود مسئولان بتوانند آن را حفظ کنند.

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در آیین نکوداشت روز ملی شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان که در شهرستان اسفراین برگزار شد، اظهار کرد: استانداران فرمانداران و بخشداران باید به مصوبات شوراها توجه کرده و آنها را به اجرا بگذارند. 

وی با بیان اینکه به دنبال ارتقای جایگاه واقعی شوراها در شهرها و روستاها هستیم، افزود: شوراها نماد اعتماد مردم هستند و در حال حاضر بیش از ۱۲۶ هزار نفر عضو شوراهای کشور به عنوان نمایندگان مردم امور مختلف را اجرایی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان شوراهای شهرها و روستاها باید از یکدیگر جدا باشد، تصریح کرد: به عنوان مثال اگر مردم مطالباتی همانند آسفالت و موضوعات شهری را دارند نباید از طریق نمایندگان مجلس اقدام کنند بلکه همه مسائل شهری باید با نظارت شوراهای شهرها به نتیجه برسد.

چمران بیان کرد: با تاسیس شوراهای اسلامی در کشور، کار وزارت کشور سبک‌تر شد چرا که نمی‌توانست همه شهرها را اداره کند و یا نظارت درست داشته باشد؛ لذا شوراهای اسلامی شهرها، نظارت واقعی و دائمی را با کمک مردم بر عملکرد مسئولان و هزینه‌کرد اعتبارات انجام می‌دهند.

رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها همچنین گفت: خراسان شمالی نسبت جمعیتی شهرنشین و روستانشین مناسبی دارد که مسئولان آن باید تلاش کنند این مزیت را حفظ کنند.

وی تاکید کرد: روستاها مولد هستند و کاهش جمعیت آنها سبب می‌شود با مشکلات تولید روبرو شویم.

به گفته چمران، مسئولان باید امکانات شهرها را در روستاها نیز ایجاد کنند تا روستاییان با بهره بردن از آنها بتوانند تولیدات خوب و درآمد مناسب داشته باشند و از مهاجرت به شهرها خودداری کنند.

منتخب مردم شهرستان اسفراین در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین از رتبه سی‌ام خراسان شمالی بین استان‌های کشور در تولید ناخالص انتقاد کرد.

هادی قوامی گفت: استان خراسان شمالی به رغم ظرفیت‌های بسیاری که در موضوعات گردشگری، تاریخی، کشاورزی، صنعتی و... دارد اما به دلیل کم توجهی به آن وضعیت مناسبی ندارد.

وی تاکید کرد: این استان دروازه ورودی مشهدالرضا است و با تمام ظرفیت‌هایی که دارد، همچنان محروم باقی مانده و باید اقدامی جهادی برای توسعه استان صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور