Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون وزیر کشور گفت: سازمان برنامه و بودجه در سال‌های ۹۸ و ۹۹ بودجه اجرای ماده ۱۶ مدیریت بحران کشور را تامین نکرده و ردیف اعتباری جداگانه‌ای برای این موضوع تعریف نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، اسماعیل نجار در نشست فوق‌العاده شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قزوین که شامگاه چهارشنبه در سالن جلسات باقرالعلوم(ع) ساختمان مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد، گفت: با وجود اینکه طبق ماده 16 قانون مدیریت بحران کشور سازمان برنامه و بودجه موظف است ردیف بودجه‌ای برای ما ایجاد کند و اعتبارات مورد نیاز همه دستگاه‌های اجرایی و نهادها برای مقابله با بلایای طبیعی در این حوزه را تامین کند، اما متاسفانه نه در سال گذشته و نه در سال جاری این بودجه تامین نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی نجار اضافه کرد: در سال 1398 که فوری اقدام کردیم و 5084 میلیارد تومان اعتبار مدیریت بحران را به سازمان برنامه و بودجه اعلام کردیم، این سازمان در نهایت برای ما 300 میلیارد تومان اعتبار را آن هم در ردیف متفرقه گذاشت و حتی یک ردیف بودجه مجزا هم برای ما ایجاد نکرده است. با این حال الآن من باید بیایم و در استان قزوین پاسخگوی مطالبان همه مدیران باشم که شدنی نیست.

وی ادامه داد: در سال 1399 هم 7500 میلیارد تومان بودجه برای اجرای ماده 16 مدیریت بحران کشور تعیین کردیم که باز هم سازمان برنامه و بودجه 600 میلیارد تومان را در دریف متفرقه به این موضوع اختصاص داد. ضمن اینکه 100 بار برای کمیسیون شوراهای مجلس و سایر دستگاه‌های نظارتی نوشتیم که به ما پول بدهید، اما فقط زبانمان در مقابل دستگاه‌های نظارتی دراز است و کسی به این درخواست‌ها توجهی نمی‌کند.

اعطای تسهیلات 300 و 280 میلیون تومان به زلزله‌زدگان سی‌سختی

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین در ادامه از اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت برای خانه‌های روستایی آسیب‌دیده از زلزله و رانش‌زمین به شرط تضمین عدم تکرار آن توسط دستگاه مسئول خبر داد و گفت: برای همین منظور در زلزله سی‌سخت برای بازسازی هر خانه مسکونی شهری 185 میلیون تومان تسهیلات ارزان‌قیمت با کارمزد 5 درصد در نظر گرفتیم که این تسهیلات برای بازسازی خانه‌های روستایی 165 میلیون تومان است.

نجار افزود: همچنین به جز این تسهیلات 8 تن سیمان رایگان، خدمات فنی 15 میلیون تومانی مجانی، پروانه 6 میلیون تومانی رایگان و 20 میلیون تسهیلات اسکان دائم (رهن خانه) و 3 برابر نیاز هر خانوار چادر در نظر گرفتیم که مجموع این تسهیلات برای خانوار شهری در سی‌سخت 300 میلیون تومان و برای خانوار روستایی 280 میلیون تومان است.

وی ادامه داد: در مورد اعطای تسهیلات اسکان هم فرد می‌تواند در یکی از اتاق‌های خانه اقوامش که سالم است، بنشیند و 20 میلیون تسهیلات بگیرد. ضمن اینکه در سی‌سخت حتی یک خانه آوار نشده و وسایل زندگی آن از بین نرفته است. ضمن اینکه بازسازی خانه‌های مردم سی‌سخت بین 5 تا 6ماه طول می‌کشد.

اجرای بیمه اجباری منازل مسکونی از 1400

معاون وزیر کشور در ادامه این نشست از اجرایی شدن بیمه منازل مسکونی کشور از سال 1400 خبر داد و گفت: برای تامین اعتبار اجرای این بیمه مذاکره شده و در نخستین گام سازمان مدیریت بحران بر اساس قانون 50 میلیارد تومان اعتبار فوری به اجرای این قانون تخصیص داد.

نجار اضافه کرد: بر اساس این قانون واحد مسکونی همه کسانی که دارای فیش برق هستند، به صورت اتوماتیک بیمه حادثه می‌شود که البته میزان پرداختی سهم بیمه در سال اول خیلی کم است که برای گران‌قیمت‌ترین خانه‌ها 10 درصد بوده و به صورت پلکانی به صفر می‌رسد.

وی ادامه داد: بنابراین از سال آینده خسارت وارد شده به واحدهای مسکونی مردم دیگر از طریق بیمه خسارت باید پرداخت شود و این بیمه شامل همه ملت از جمله افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هم می‌شود.

مانور آمادگی ستاد مدیریت بحران قزوین در برابر زلزله هفته آینده در تهران برگزار می‌شود‌معاون استاندار قزوین: یکی از شروط برگزاری انتخاباتی پرشور مدیریت بحران کرونا استقزوین جزو 3 استان نخست کشور در تکرار حوادث طبیعی است

لزوم تخصیص اعتبارات بیشتر مقابله با حوادث طبیعی به قزوین

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین هم در این نشست با تاکید بر زلزله‌خیز و حادثه‌خیز بودن استان قزوین گفت: قزوین جزو 3 استان اول کشور در تکرار حوادث و بلایای طبیعی است و به همین خاطر مدیریت بحران و حوادث طبیعی به ویژه رانش، زلزله و سیل در این استان به اعتبارات و بودجه بیشتری نیاز دارد.

قدرت‌الله مهدیخانی افزود:‌ همچنین استان قزوین جزو 10 استان زلزله‌خیز کشور است که توسط گسل‌های زلزله‌خیز فشاری و خطرناک احاطه شده است و مهیب‌ترین زلزله‌های تاریخ ایران در منطقه بویین‌زهرای استان قزوین رخ داده است که به همین خاطر باید امکانات و تجهیزات مقابله با زلزله بیش از گذشته به استان اختصاص یابد.

انتهای پیام/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوادث طبیعی وزارت کشور استانداری قزوین حوادث طبیعی وزارت کشور استانداری قزوین سازمان برنامه و بودجه مدیریت بحران کشور میلیارد تومان میلیون تومان استان قزوین سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی

جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی را درباره طرح جدید انسدد در مرزهای شرقی کشور ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرز‌های شرقی گفت: مسئولیت مرز‌های کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرز‌ها را دارد. در بعضی از مرز‌ها مانند مرز‌های شمال غربی و مرز‌های شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرز‌ها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست‌ها ممکن است از این مرز‌ها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسداد‌های فیزیکی در این مرز‌ها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آن‌ها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوار‌ها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرز‌های کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرز‌ها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر، منصوب و معرفی شدند
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان