Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرت‌الله مهدیخانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به زلزله دی ماه سال ۸۲ بم، اظهار داشت: اهمیت و ابعاد گسترده این پدیده طبیعی باعث شد تا زمان وقوع این حادثه در کشور ما به عنوان روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش آثار و بلایای طبیعی نامگذاری شود.

وی با بیان اینکه تا ۱۰۰ سال پیش، زلزله یکی از مرگ بارترین وقایع طبیعی جهان به شمار می‌رفت و همه ساله نیز تلفات و خسارت‌های زیادی را از خود برجای می‌گذاشت، تصریح کرد: با آغاز قرن بیستم و با پیشرفت علم و تکنولوژی، بشر راه‌های مقابله با این پدیده را آموخت تا جایی که امروزه در کشورهای پیشرفته شاهد کمترین تلفات و خسارت ناشی از این رخداد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول بحران ادامه داد: زلزله بم ۱۷ سال پیش و با قدرت ۶.۷ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) رخ داد حدود ۵۰ هزار کشته به همراه داشت در حالی که زلزله آبان ماه سال ۹۶ سرپل ذهاب با قدرت ۷.۳ ریشتر تنها ۶۲۰ کشته برجای داشت که مقایسه این ۲ حادثه به ما ثابت کرد با رعایت اصول ساخت و ساز و بالا بردن سطح آگاهی مردم در برخورد با زلزله می‌توان به آینده همچنان امیدوار بود.

مهدیخانی به وجود گسل‌های فعال و متعدد موجود در سطح استان و همچنین لرزه خیزی آنها اشاره و یادآور شد: وقوع زلزله سال ۸۱ آوج و آبگرم با حدود ۲۵۰ کشته خاطره تلخی را در اذهان باقی گذاشت اما خوشبختانه با ساخت و سازهای مستحکمی که بعدها در این مناطق صورت گرفت، امروز ضریب اطمینان خاطر شهروندان را بسیار بالا برده تا جایی که در زلزله اخیر این منطقه که قدرت آن بیش از ۵ ریشتر بود، هیچ خسارت جانی را به همراه نداشت.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین تاکید کرد: بافت فرسوده در شهرها و روستاها آسیب پذیرترین نواحی در برابر زلزله هستند که مقاوم سازی و بهسازی آنها باید در دستور کار جدی دستگاه‌های متولی باشد. 

برچسب‌ها حوادث طبیعی ایرنا استان قزوین زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوادث طبیعی ایرنا استان قزوین حوادث طبیعی ایرنا استان قزوین زلزله اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

صدور ۳۵ درصد پروانه‌های بافت فرسوده به صورت تک واحدی

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آنها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

کد خبر 6095613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است