Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، قدرت‌الله مهدیخانی، مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین اظهار داشت: با وقوع زلزله عصر شنبه در آوج، بلافاصله پنج تیم کارشناسی به این شهرستان اعزام شدند تا در آخرین وضعیت خسارت‌های وارد شده قرار بگیریم.

وی با بیان اینکه در همان ارزیابی‌های اولیه متوجه شدیم خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در منطقه به همراه نداشته، تصریح کرد: با گذشت حدود ۲ روز از واقعه زلزله و در بررسی‌های به عمل آمده تاکنون خسارت‌ها در حد آسیب‌های جزیی به واحدهای مسکونی و یا ریزش دیوارها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدیخانی اضافه کرد: روز گذشته نیز به همراه مدیرکل بنیاد مسکن استان و فرماندار آوج از روستاهای خنداب و لوشکان (محل کانون اصلی زلزله) منصور، مشهد، اسماعیل آباد، سد چنگوره و برج های خرقان به منظور برآورد میزان خسارت‌های ناشی از زلزله بازدید میدانی صورت گرفت.

وی یادآور شد: در خصوص برآورد میزان خسارت به اماکن تاریخی و فرهنگی، قرار شد کارشناسان میراث فرهنگی و گردشگری دربازدید از برج‌های خرقان و کاروانسرای شاه عباسی تا پنجشنبه هفته جاری گزارش خود را به مدیریت بحران اعلام کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین افزود، امروز نیز به همراه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بازدیدی از راه‌های روستایی، پل‌ها و ابنیه‌های موجود در شهرستان آوج را به منظور ارزیابی خسارت‌های احتمالی وارد شده خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله مدیریت بحران قزوین مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد